Szkolenia
Showing all 6 results
-

Jak podnieść sprzedaż i kontrolować koszty w biznesie gastronomicznym?
View product This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page -

Jak rozwinąć e-commerce w branży food? E-commerce dla marki, nie dla produktów
View product This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page -

Jak skutecznie budować strategię marki i komunikacji?
View product This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page -

Jak zaprojektować lokal gastronomiczny, aby przyciągnął tłumy?
View product This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page -

Podstawy stylizacji żywności – wprowadzenie do food stylingu – cz.I
View product This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page -

Właściwości prozdrowotne żywności na etykiecie i w reklamie – jak je deklarować zgodnie z prawem?
View product This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page








Młodszy specjalista ds. komunikacji marketingowej i PR.


Absolwent Uniwersytetu Warszawskiego oraz Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. W branży HoReCa od ponad 10 lat. Przez lata związany z Grupą Trip, Sobienie Królewskie Golf and Country Club oraz restauracją Florentin w Warszawe.
Absolwentka Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej na kierunku Architecture for Society of Knowledge oraz Komunikacji Wizualnej na Politecnico di Milano. Specjalistka od budowania nastroju. Doświadczenie zdobywała w kraju i zagranicą podczas licznych warsztatów międzynarodowych (Sevilla, Lizbona, Florencja), stypendium na La Sapienza (Rzym) oraz pracując m.in. w Carmi e Ubertis i ADM Milano.








Menedżer z wieloletnim doświadczeniem w branżach kosmetycznej, spożywczej, dziecięcej. W trakcie swojej kariery związany z firmami takimi jak: L’Oreal, Samsung, Danone-Nutricia, Unilever. W ciągu swojego życia zawodowego odpowiadał między innymi za rozwój sprzedaży i contentu eCommerce w Polsce i krajach Europy Środkowo-Wschodniej. 

























































