-
Food Working to cykl spotkań branżowych organizowanych w ramach projektu Food and Design. Podczas wydarzeń eksperci z różnych dziedzin, których łączy tematyka jedzenia, dzielą się wiedzą dot. zmian, trendów i rozwoju sektora food w Polsce i na świecie.
Każde spotkanie ma swój temat przewodni i zapraszamy na nie wybranych prelegentów z topowych marek w Polsce. Do tej pory gościliśmy w roli Panelistów przedstawicieli z takich firm jak: Żabka, Wolt, UBER, Vorwerk, Foodsi, Restaurant Club, Marriott czy Nice To Fit You. Pierwszą część stanowią prezentacje z omówieniem case studies, następnie przechodzimy do panelu dyskusyjnego z udziałem ekspertów. Po całej części merytorycznej przechodzimy do rozmów kuluarowych, powszechnie zwanych networkingiem. 🙂
Formuła naszych spotkań branżowych jest nieco inna, niż w przypadku innych tego typu wydarzeń. Spotykamy się zawsze po pracy, o godzinie 18:00 w murach Studio Co nieco w Warszawie przy ul. Grochowskiej 278. Na naszych gości czeka doskonały catering, wina oraz kraftowe piwa. Wszystko po to, aby każdy z uczestników czuł się swobodnie. Wierzymy, że dzięki temu networking wchodzi na wyższy poziom.
-
-
Za projektem Food and Design oraz organizacją spotkań branżowych z cyklu Food Working stoi zespół agencji kreatywnej Od kuchni. Specjalizujemy się w sektorach food & lifestyle i realizujemy projekty od A do Z dzięki produkcji in-house. Spotkania branżowe organizujemy w naszym studio na warszawskiej Pradze Południe.
-
Zobacz, jak wyglądało jedno z naszych wydarzeń, w naszym poprzednim studio!
-


Młodszy specjalista ds. komunikacji marketingowej i PR.


Absolwent Uniwersytetu Warszawskiego oraz Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. W branży HoReCa od ponad 10 lat. Przez lata związany z Grupą Trip, Sobienie Królewskie Golf and Country Club oraz restauracją Florentin w Warszawe.
Absolwentka Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej na kierunku Architecture for Society of Knowledge oraz Komunikacji Wizualnej na Politecnico di Milano. Specjalistka od budowania nastroju. Doświadczenie zdobywała w kraju i zagranicą podczas licznych warsztatów międzynarodowych (Sevilla, Lizbona, Florencja), stypendium na La Sapienza (Rzym) oraz pracując m.in. w Carmi e Ubertis i ADM Milano.








Menedżer z wieloletnim doświadczeniem w branżach kosmetycznej, spożywczej, dziecięcej. W trakcie swojej kariery związany z firmami takimi jak: L’Oreal, Samsung, Danone-Nutricia, Unilever. W ciągu swojego życia zawodowego odpowiadał między innymi za rozwój sprzedaży i contentu eCommerce w Polsce i krajach Europy Środkowo-Wschodniej. 

























































