-
Najbliższe spotkanie już 28 listopada 2024 w Warszawie!
-
-
Porozmawiamy o prawnych aspektach komunikacji marek alkoholowych w Polsce, a także o trendach konsumenckich i ciekawych insightach. Podczas spotkania będzie miała miejsce premiera e-booka “Komunikacja alkoholu bez tabu” oraz premiera raportu konsumenckiego o podobnej tematyce. Pełną agendę, prelegentów i panelistów ogłosimy już niebawem!
-
Food Working to cykl spotkań branżowych organizowanych w ramach projektu Food and Design. Podczas wydarzeń eksperci z różnych dziedzin, których łączy tematyka jedzenia, dzielą się wiedzą dot. zmian, trendów i rozwoju sektora food w Polsce i na świecie.
Każde spotkanie ma swój temat przewodni i zapraszamy na nie wybranych prelegentów z topowych marek w Polsce. Do tej pory gościliśmy w roli Panelistów przedstawicieli z takich firm jak: Żabka, Wolt, UBER, Vorwerk, Foodsi, Restaurant Club, Marriott czy Nice To Fit You. Pierwszą część stanowią prezentacje z omówieniem case studies, następnie przechodzimy do panelu dyskusyjnego z udziałem ekspertów. Po całej części merytorycznej przechodzimy do rozmów kuluarowych, powszechnie zwanych networkingiem. 🙂
Formuła naszych spotkań branżowych jest nieco inna, niż w przypadku innych tego typu wydarzeń. Spotykamy się zawsze po pracy, o godzinie 18:00 w murach Studio Co nieco w Warszawie przy ul. Grochowskiej 278. Na naszych gości czeka doskonały catering, wina oraz kraftowe piwa. Wszystko po to, aby każdy z uczestników czuł się swobodnie. Wierzymy, że dzięki temu networking wchodzi na wyższy poziom.
-
-
Za projektem Food and Design oraz organizacją spotkań branżowych z cyklu Food Working stoi zespół agencji kreatywnej Od kuchni. Specjalizujemy się w sektorach food & lifestyle i realizujemy projekty od A do Z dzięki produkcji in-house. Spotkania branżowe organizujemy w naszym studio na warszawskiej Pradze Południe.
-
Zapisy na 7. Food Working zostały zamknięte! Dziękujemy za tak liczne zainteresowanie!
-
Zobacz, jak wyglądało jedno z naszych wydarzeń, w naszym poprzednim studio!
-