Podczas nadchodzącego spotkania zmierzymy się z tematem nowych technologii i sztucznej inteligencji w branży food. Co nas czeka? Jak wykorzystać nowe rozwiązania w usprawnieniu biznesu? Odpowiedzi na te i inne pytania poznamy już w czwartek 23 listopada 2023 r., w Studiu Co Nieco przy ul. Grochowskiej 278/303 o godzinie 18:00.
Food Working is a series of industry meetings organized as part of the Food and Design project. During the events, experts from various fields discuss changes, trends and developments in the food sector in Poland and around the world.
Najbliższe wydarzenie odbędzie się pod hasłem: Nowe technologie i sztuczna inteligencja w branży spożywczej i HoReCa. Panel urozmaicą prelekcje wyjątkowych ekspertów, przed którymi sztuczna inteligencja ma coraz mniej tajemnic. W debacie udział wezmą m.in.:
- Maciej Statkiewicz, Head of Wolt Drive Polska
- Mateusz Kowalczyk, CEO, Foodsi
- Marcin Pawlak, Key Account Manager w LSI Software
- Tomasz Głowacki, Head of Data Science Żabka Polska sp. z o.o.
- Maciej Głowacki, Chief Design Officer Sygnis S.A.
The meeting will be hosted by Magda Malutko - creator of the Food and Design project and CEO of the creative agency Od kuchni wraz z Mateuszem Kulikiem – dziennikarzem Radia Czwórka.
Piąty Food Working, to także długo wyczekiwana new e-book premiere stworzonego we współpracy z cenionymi ekspertami. Tematyka publikacji również związana jest z nowymi technologiami i wykorzystaniem sztucznej inteligencji w branży spożywczej i HoReCa.
Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja. Zapisy dostępne są w zakładce Industry meetings. Welcome!