Przygotowania do Świąt ruszyły pełną parą. Zastanawiasz się, co podarować Bliskim na gwiazdkę? Zamiast kolejnych skarpet, nudnego swetra czy nietrafionych perfum, sprezentuj Rok Festiwali 2025 z rabatem do 12%. Świąteczna oferta RestaurantClub dotyczy 3 Festiwali odbywających się w 2025 roku: RestaurantWeek® – edycja wiosenna i jesienna – oraz FineDiningWeek. Rezerwacje trwają na stronie https://restaurantclub.pl/gift-events-listing.
Podaruj prezent doświadczeń!
W świecie, w którym liczy się jakość wspólnie spędzanych chwil, zaproszenie do restauracji staje się czymś więcej niż tylko prezentem. Pomyśl tylko – czy znasz kogoś, kto nie byłby zachwycony możliwością odkrywania zupełnie nowych doświadczeń restauracyjnych? Kogoś, kto nie chciałby poznać nowoczesnej i wyjątkowej kuchni fine dining? My też nie! Dlatego voucher na Festiwale odbywające się pod parasolem RestaurantClub to najlepsze, co możesz sprezentować Bliskim. To świetne rozwiązanie zarówno z perspektywy kupującego, który nie musi tracić czasu na stanie w ciągnących się kolejkach do kas, jak i obdarowanego, który zyskuje możliwość odkrycia popisowych menu Chefów! I jeszcze jedna, najważniejsza rzecz, kiedy wręczasz zaproszenie na Festiwal, dzielisz się możliwością cieszenia się prawdziwą bliskością przy stole. Ten prosty gest staje się okazją do tworzenia rytuału, w którym spotykamy się z Bliskimi, by świętować okazje i odkrywać nowe kulinarne doświadczenia. Wniosek? Jest prosty! Rozsiądź się wygodnie w fotelu i zamów prezent pod choinkę przez Internet! Dzięki RestaurantClub masz do wyboru cztery niebanalne propozycje prezentowe z wyjątkowym rabatem:
- Rok Festiwali (-12%) – komplet aż trzech podwójnych rezerwacji w cenie 592 zł zamiast 674 zł na dwa Festiwale RestaurantWeek® (wiosna i jesień) oraz FineDiningWeek. Zyskujesz maksymalną przyjemność z trzech Festiwali kulinarnych: łącznie 6 cocktaili 6 przystawek, 6 dań głównych, 6 deserów podczas RestaurantWeek® oraz trzy lub pięciodaniowe wykwintne menu podczas FineDiningWeek z cocktailem w prezencie!
- Rok RestaurantWeek® (-12%) – weź udział w dwóch edycjach RestaurantWeek® 2025 w cenie 267 zł zamiast 303 zł. Dwa cocktaile, dwie przystawki, dwa dania główne i dwa desery dla dwóch osób w każdej edycji! Już dziś zaplanuj wyjątkowe spotkania kulinarne z Bliskimi z wyprzedzeniem, bez obawy o brak najlepszych miejsc!
- Wcześniejsze rezerwacje RestaurantWeek® wiosna 2025 (-10%) – 24-godzinny wcześniejszy dostęp do rezerwacji stolików przed innymi! Zyskaj pewność rezerwacji na wiosenny RestaurantWeek® – wybierz najlepsze stoliki na najpopularniejsze wydarzenie towarzysko-kulinarne w Polsce. Na Ciebie i Twoich Bliskich czeka wielodaniowe doświadczenie: cocktail, przystawka, danie główne i deser dla dwóch osób.
- Wcześniejsze rezerwacje FineDiningWeek 2025 (-10%) – już dziś zyskaj wcześniejszy dostęp do rezerwacji stolików w najbardziej pożądanych restauracjach podczas FineDiningWeek. Na Gości czeka wyjątkowe doświadczenie: cocktail oraz trzy lub pięciodaniowe menu w renomowanych restauracjach w specjalnej cenie 322 zł zamiast 358 zł!
Każda kolacja w ramach Festiwalu to coś niepowtarzalnego: nowe smaki, wyjątkowa atmosfera i moment, który może pozostać w pamięci. Festiwalowe zaproszenia na prezent to inwestycja w emocje, radość i czas spędzony z Najbliższymi – rzeczy niematerialne, które są naprawdę bezcenne. Rezerwacji w specjalnej, promocyjnej cenie można dokonywać na stronie https://restaurantclub.pl/gift-events-listing. Po zakupie Goście otrzymają voucher prezentowy z kompletem kodów na każdy z Festiwali. Nie zwlekaj! Już dziś podaruj Bliskim przeżycia, które nie mieszczą się w pudełku. Świętujcie wspólnie okazje i odkrywajcie nowe kulinarne doświadczenia!
[materiał prasowy]









Młodszy specjalista ds. komunikacji marketingowej i PR.


Absolwent Uniwersytetu Warszawskiego oraz Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. W branży HoReCa od ponad 10 lat. Przez lata związany z Grupą Trip, Sobienie Królewskie Golf and Country Club oraz restauracją Florentin w Warszawe.
Absolwentka Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej na kierunku Architecture for Society of Knowledge oraz Komunikacji Wizualnej na Politecnico di Milano. Specjalistka od budowania nastroju. Doświadczenie zdobywała w kraju i zagranicą podczas licznych warsztatów międzynarodowych (Sevilla, Lizbona, Florencja), stypendium na La Sapienza (Rzym) oraz pracując m.in. w Carmi e Ubertis i ADM Milano.








Menedżer z wieloletnim doświadczeniem w branżach kosmetycznej, spożywczej, dziecięcej. W trakcie swojej kariery związany z firmami takimi jak: L’Oreal, Samsung, Danone-Nutricia, Unilever. W ciągu swojego życia zawodowego odpowiadał między innymi za rozwój sprzedaży i contentu eCommerce w Polsce i krajach Europy Środkowo-Wschodniej. 

























































