Podczas nadchodzącego spotkania zmierzymy się z tematem nowych technologii i sztucznej inteligencji w branży food. Co nas czeka? Jak wykorzystać nowe rozwiązania w usprawnieniu biznesu? Odpowiedzi na te i inne pytania poznamy już w czwartek 23 listopada 2023 r., w Studiu Co Nieco przy ul. Grochowskiej 278/303 o godzinie 18:00.
Food Working to cykl spotkań branżowych organizowanych w ramach projektu Food and Design. Podczas wydarzeń specjaliści z różnych dziedzin dyskutują na temat zmian, trendów i rozwoju sektora food w Polsce i na świecie.
Najbliższe wydarzenie odbędzie się pod hasłem: Nowe technologie i sztuczna inteligencja w branży spożywczej i HoReCa. Panel urozmaicą prelekcje wyjątkowych ekspertów, przed którymi sztuczna inteligencja ma coraz mniej tajemnic. W debacie udział wezmą m.in.:
- Maciej Statkiewicz, Head of Wolt Drive Polska
- Mateusz Kowalczyk, CEO, Foodsi
- Marcin Pawlak, Key Account Manager w LSI Software
- Tomasz Głowacki, Head of Data Science Żabka Polska sp. z o.o.
- Maciej Głowacki, Chief Design Officer Sygnis S.A.
Spotkanie poprowadzi Magda Malutko – pomysłodawczyni projektu Food and Design oraz CEO agencji kreatywnej Od kuchni wraz z Mateuszem Kulikiem – dziennikarzem Radia Czwórka.
Piąty Food Working, to także długo wyczekiwana premiera nowego e-booka stworzonego we współpracy z cenionymi ekspertami. Tematyka publikacji również związana jest z nowymi technologiami i wykorzystaniem sztucznej inteligencji w branży spożywczej i HoReCa.
Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja. Zapisy dostępne są w zakładce Spotkania branżowe. Zapraszamy!